Workshops Nadere Kennismaking

impressie workshop zoektocht- naar je innerlijkJe staat in je kracht als je het gevoel hebt dat je op de juiste plek zit. Wanneer je kunt laten zien wie je werkelijk bent en wat je kunt.

De centrale vraag tijdens deze workshop is wat de kracht van elke deelnemer is. Aan de hand van een of meerdere in overleg te selecteren modellen en testjes wordt dit zichtbaar en onderling besproken. Denk bijvoorbeeld aan de Managementdrives, de teamrollen van Belbin, de veranderkleuren van De Caluwé, de Myers-Briggs persoonlijkheidstest, de zes denkhoeden van De Bono, het DISC model of de roos van Leary.

Deze modules zijn zeer geschikt om in groepsverband te doen. Juist dan zie je hoe de verschillende individuen van een groep (bijvoorbeeld jouw afdeling, managementteam of projectgroep) op elkaar reageren en waarom. Door dit bewustzijn heb je met elkaar op een luchtige manier een referentiekader geschapen waardoor eventuele onenigheden daarna goed bespreekbaar worden.

De precieze inhoud, diepgang en duur van de workshop en de te verkiezen werkvorm en locatie zijn uiteraard in overleg. Doorgaans kan veel worden bereikt in een dagdeel tijd. Deze ‘innerlijke’ workshop is ook uit te breiden met de ‘uiterlijke’ modules over kleur- en stijladvies. Voor meer informatie, het maken van een afspraak of het aanvragen van een prijsopgaaf, kun je contact opnemen.

FacebookTwitterLinkedInHyvesDelen/Bookmark

Reacties zijn gesloten.