Kleuradvies

Ook voor mannen!

Impressie kleuradviesDoor het dragen van de juiste kleuren, kun je er jonger en vitaler uitzien zónder cosmetische ingrepen! Wanneer je kleuren draagt die passen bij jouw huid, haar en ogen lijken je rimpels te verminderen in je gezicht en vallen eventuele wallen of rode vlekjes minder op. Het tegenovergestelde geldt ook: verkeerde kleuren doen niets voor je of maken je zelfs grauw en ouder!

Veel mensen kiezen in hun kleding liever voor minder opvallende of zwarte teinten. Een kleurenadvies zal je niet verbieden deze kleuren te blijven dragen. Maar door het subtiel toepassen van accessoires, kun je vaak krachtiger overkomen. Het is net het verschil tussen goed en béter!

Bij een kleurenadvies kijken we met behulp van gekleurde drappeerdoeken welke kleuren het beste bij jou passen. Zijn dat warme of koele teinten, heldere of gedempte of lichte en donkere kleuren? En hoeveel contrast is het mooiste om in je kleding toe te passen? Krachtig! maakt gebruik van een indeling in tien verschillende kleurenseizoenen. Voor elk seizoen is een waaier beschikbaar met een overzicht van de bij jou passende kleuren. Wanneer je voortaan jouw inkopen doet met hulp van deze waaier, kun je bijna geen miskopen meer doen! En dat is op termijn voelbaar in je portemonnee!

 

FacebookTwitterLinkedInHyvesDelen/Bookmark

Reacties zijn gesloten.