Uiterlijk: kleur en stijl

Zeer geschikt als bedrijfsuitje, voor vrijgezellenfeesten, vriendinnen, moeders en dochters, teambuilding, trainingen en als beloning voor medewerkers

Wist je dat je maar vier minuten de tijd hebt om een eerste indruk op anderen te maken? En dat die indruk voor het grootste deel wordt bepaald door de visuele boodschappen die je uitzendt? Uit onderzoek (dr. Mahrabian) blijkt dat slechts 7% van je eerste indruk wordt bepaald door wat je inhoudelijk zegt! (als je boodschap tenminste niet duidelijk is of wanneer je woorden iets anders zeggen dan wat je non-verbaal uitstraalt). En wist je ook dat je minimaal zes (!) positieve indrukken daarna moet maken om je eerste indruk enigszins weer te veranderen? Vaak krijg je die kans niet!

Een verzorgd en krachtig uiterlijk is met andere woorden noodzakelijk voor het houden van bijvoorbeeld sales-, advies- en sollicitatiegesprekken. Juist omdat je geen tweede kans krijgt voor het maken van een eerste indruk, is het van belang dat je direct al krachtig overkomt. Kleur- en stijladviezen kunnen je hierbij helpen.

Onder kleuradvies en stijladvies kun je hier meer over lezen.

FacebookTwitterLinkedInHyvesDelen/Bookmark

Reacties zijn gesloten.