Referenties

“Als pensioenuitvoerder realiseren wij ons hoe belangrijk uiterlijk en een eerste indruk zijn en daarom hebben wij dit thema gekozen voor onze laatste medewerkersbijeenkomst van het jaar. Lysette had na een gesprek en rondgang op kantoor precies in de gaten hoe zij vorm kon geven aan die behoefte: luchtig, maar toch serieus. Haar enthousiasme werkte aanstekelijk. Na de inleiding door Lysette kregen onze medewerkers de mogelijkheid uit verschillende workshops te kiezen: kleuradvies, make-up, belijning, imago advies, of etiquette. Het ging in totaal om 10 groepen van ongeveer 10 medewerkers die begeleid werden door professionals die Lysette had ingeschakeld. Het was een groot succes en we zijn ervan overtuigd dat er nog veel over nagepraat zal worden”

- Marijke Reijnders, P&O Manager bij Blue Sky Group

“Lysette is een gemotiveerde trainer die ons kantoor bij diverse kantoorbezoeken op inspirerende wijze ondersteunt met haar training  ‘De kracht van de eerste indruk’. Na afloop wordt de training altijd zeer goed beoordeeld door de deelnemende studenten”

- Marjorie Claushuis, Recruiter bij Boekel De Nerée N.V.

‘Een groep technische mensen bewust maken van wat kleding voor je kan doen lukt alleen als de spreker goed aansluit bij de groep. Met aansprekende voorbeelden en goede tips. Dat is heel goed gelukt. De presentatie was interactief en werd enthousiast ontvangen. Een goede opwarmer voor de kleurenanalyses. Het feit dat het over jezelf gaat, maakt dat het zowel vrouwen als mannen kan boeien en binden. Door de groepsgrootte was er tijd om gezamenlijk de kleurenanalyse te bekijken en daarnaast aan de slag te gaan om het eigen  silhouette te bepalen en andere mensen te spreken (kennismaken en teambuilding). Een heel geslaagde middag waar nog lang over wordt  nagepraat en waarvan de resultaten daadwerkelijk zichtbaar zijn.”

- Linda v. Oostrum, Hoofd Planvorming Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier

“Ik wil Lysette bedanken voor de geslaagde teambuilding dag. Het secretariaat heeft elkaar op een andere manier leren kennen. Door middel het benoemen van elkaars sterke punten en het definiëren van teamrollen kregen wij goed inzicht in de rol die we spelen als individu binnen de hele afdeling en als teamlid binnen het secretariaat. In combinatie met een kleur workshop hebben wij een volle, leuke en leerzame dag beleeft. Dank daarvoor!”

- Danielle Lacroix, Secretariaat, ABN Amro

“Onze Jaarvergadering 2010 werd gedeeltelijk ingevuld door Lysette en collega. We kwamen bijeen met een groep dames van verschillende  leeftijden en met verschillende interesses. Lysette liet ons zien wat kleuren en lijnen met je kunnen doen. En dat is heel veel!  Je leert er bewuster mee om te gaan. Uiteindelijk wil iedereen er toch zo goed mogelijk uit zien?  Het was een super geslaagde, leerzame en gezellige dag!”

- Martina Riemersma, UNETO-VNI

“Ons jaarlijkse personeelsuitje bestaat altijd uit een informatief en een actief deel. Best lastig om op beide vlakken iets te vinden dat bij een groep organisatieadviseurs met uiteenlopende interesses en flinke leeftijdverschillen aanslaat. Doordat Lysette zelf jarenlange ervaring als organisatieadviseur heeft, voelde zij dit haarfijn aan. De workshop leidde ze in met een presentatie over wat kleuren met het uiterlijk van een persoon kunnen doen. Doordat ze concrete voorbeelden aanhaalde over hoe krachtige persoonlijkheden als Barack Obama  en Wouter Bos kleur gebruiken om mensen te beïnvloeden, kreeg ze zelfs de grootste criticus van de groep mee.”

- Angelique van Mast, Senior Consultant bij M&I Kompas

“We hebben na de workshop ‘Kleding en Uitstraling’ en de kleurenanalyses natuurlijk volop nagepraat met elkaar. Het onderwerp zal waarschijnlijk elke keer als we elkaar weer zien ter tafel komen als iemand weer een leuk kledingstuk aan heeft. Vandaag stond ik voor mijn kledingkast en had opnieuw weer zin in zo’n imageconsult. Bedankt voor de uitstekende workshops en de prettige samenwerking.”

- Ingrid Andela, organisator netwerkevent Peper voor  leidinggevenden in de Jeugdzorg

”Het bedrijfsuitje is super geslaagd geweest. De hele week wordt er over niets anders gepraat dan over de kleur- en stijladviezen en de kennismakingsspelen. De dames zijn echt super enthousiast! En we krijgen van onze klanten ontzettend veel leuke reactie’s op de foto’s.  Zelfs twee maanden ná het uitje hebben onze dames het nog dagelijks over het “dagje!”

- Marloes Feijtel, Eigenaar Kapsalon M’s Beauty te Steenbergen

Graag willen wij u langs deze weg nogmaals bedanken voor uw moeite en enthousiaste bijdrage aan het seminarprogramma van New Beauty / New Wellness 2009 in Amsterdam RAI. Het event heeft mede daardoor ruim 7.600 bezoekers getrokken en de nodige media-aandacht opgeleverd.

- Vincent van Driel, Evensis Media

In 2010 en 2011 verzorgt Krachtig! regelmatig workshops en persoonlijke styling adviezen voor medewerkers van ABN AMRO om hen te helpen met het verhogen van hun kansen op de arbeidsmarkt.

Media

Kijk voor een interview met Lysette Fokké over Personal Branding in Management Team van 11 juni 2009 (pdf).

Meer informatie over Lysette en Krachtig! is te vinden op de website van Styletrip.com

 Lid van Branchevereniging

    Krachtig! is lid van de Vereniging van Image Professionals.

FacebookTwitterLinkedInHyvesDelen/Bookmark

Reacties zijn gesloten.