Innerlijk: wie ben je

Zeer geschikt voor teambuilding, bedrijfsuitjes en trainingen

Je staat in je kracht als je het gevoel hebt dat je op de juiste plek zit. Wanneer je kunt laten zien wie je werkelijk bent en wat je kunt. De zoektocht naar die juiste plek begint bij het bewust worden van je eigen identiteit. Wie ben je en in welke omgeving voel jij je op je gemak? Wat voor stijl van werken heb je?

 

Succes komt voort uit het benutten van jouw kracht

Heb je eenmaal jezelf die spiegel voorgehouden, dan kun je die weer confronteren met je huidige situatie. Hoe groot is het gat om te overbruggen? Zit die overbrugging in het aanscherpen van je innerlijk, of kun je stappen zetten door je uiterlijk te veranderen? Misschien besluit je wel om van omgeving te wisselen.

Er bestaan verschillende modellen en theorieën om hier inzicht in te krijgen. Afhankelijk van jouw vraag, zal Krachtig! hier één of meer uit selecteren. Denk bijvoorbeeld aan de teamrollen van Belbin, managementdrives, de veranderkleuren van De Caluwé, de Myers-Briggs persoonlijkheidstest de zes denkhoeden van De Bono, het DISC model of de roos van Leary. Ook het Kwaliteitenspel of diverse kennismakingsspelen zijn bespreekbaar.

De zoektocht naar je innerlijk is zeer geschikt om in groepsverband te doen. Om nader kennis met elkaar te maken, of om te zien hoe de verschillende individuen van een groep (bijvoorbeeld jouw afdeling, managementteam of projectgroep) op elkaar reageren en waarom. Door dit bewustzijn heb je met elkaar op een luchtige manier een referentiekader geschapen waardoor eventuele onenigheden daarna goed bespreekbaar worden. En ook de talenten van een ieder in de groep kunnen bewuster worden ingezet.

Onder workshops bedrijven en workshops particulieren kun je concreet lezen welke groepsworkshops of presentaties er mogelijk zijn.

FacebookTwitterLinkedInHyvesDelen/Bookmark

Reacties zijn gesloten.