Interview in magazine SDA Printmedia

In Amerika is het inzetten van een Imageconsultant al de normaalste zaak van de wereld. Ook in Nederland zullen we eraan moeten geloven. In het jubileum-magazine van SDA Printmedia vertelt Lysette Fokké van Krachtig! hoe kleding kan bijdragen aan het door jou gewenste personal brand. Lees het artikel over Personal Branding en Kleur Bekennen (pdf)

 

FacebookTwitterLinkedInHyvesDelen/Bookmark
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>