Krachtig! in Management Team

Een sterk merk is onderscheidend, maakt duidelijk waar je voor staat en wat mensen van je kunnen verwachten. Niet gek dus dat ook steeds meer personen zichzelf als merk positioneren. Het tijdschrift Management Team besteedde in een artikel aandacht aan ‘Personal Branding’. Lysette Fokké van Krachtig! mocht als deskundige haar mening geven over stijl en identiteits. Lees het artikel over Personal Branding in Management Team(pdf)

FacebookTwitterLinkedInHyvesDelen/Bookmark
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>